OM OSS

Management • Skivbolag • Musikförlag

ARTISTAGENT.SE är ett dotterbolag till (Täby) City Music AB som grundades 1995 av Håkan och Annie Krantz i Stockholm. Håkan har ett förflutet som säljare och produktchef på CBS Records, marknadsdirektör på Sony Music och Virgin Records, samt VD på danska Mega Records.

Ursprungsidén med bolaget var att spela in och ge ut nyinspelningar av klassiska jul-, sommar- och barnsånger. Ganska omgående utvecklades företaget till att även innefatta förlags- och konsultverksamhet inom musikbranschen. Håkan Krantz har bland annat verkat som konsult åt Mia Music/MTG/Kinnevik, Virgin Records, Universal Music och Export Music Sweden (ExMS).

År 2001 inledde City Music ett samarbete med skådespelaren Peter Stormare, där Håkan idag fungerar som Stormares manager i de Nordiska länderna samt större delen av Europa. Detta samarbete har i sin tur lett till att Krantz under ett antal år även varit manager åt den legendariske svenske Hollywoodskådespelaren Bo Svenson samt artisten/låtskrivaren Viktoria Tocca.

Förlagsverksamhet

Vi bedriver även en förlagsverksamhet där bl.a Micke Littwold, Peter Stormare, Marcos Ciscar, Viktoria Tocca, Tommy Blom, Rolf Carlsson, H.E.A.T, Dynazty och Longplayer m.fl förlagt ett antal av sina låtar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *